ORDU / ALTINORDU - YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları konusunda alanında uzman kişiler tarafından seminer verildi.

Nis

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanır.

Mrt

Okul Rehberlik servisimiz gözetiminde psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı ve kariyer basamakları hakkında bilgi verildi.

Şbt

27.02.2023 Pazartesi günü bilişim teknolojileri rehber öğretmeni fahrettin Özdemir tarafından okul kütüphanesinde öğretmenlerimize yönelik olarak güvenli internet kullanımı ile ilgili eğitim verildi.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlanır ve uygulanır.

Şbt

Meslek dersi öğretmenlerince yapılacak planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarda veya LCD ekranlar ile hafta boyunca gösterilir.

Şbt

Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi, eskrim, atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, binicilik, dağcılık, izcilik, su sporları (yüzme, atlama, su topu, rafting, yelken), savunma sporları (karate, tekvando, judo), satranç etkinlikleri vb. alanlarda okul takımlarımız çalışmalarına devam ediyor.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 22/02/2023 tarihinde velilerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Aile Oturumu gerçekleştirildi.

Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 21/02/2023 tarihinde Okulumuz Öğretmenlerine yönelik 'Deprem Psikososyal Destek' Eğitimi verildi.  Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ülkemize başsağlığı diliyoruz.