ORDU / ALTINORDU - YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri ve velileriyle birlikte körnokta mesire alanına giderek piknik yaptı. Güzel havanın tadını çıkaran öğremcilerimiz doyasıya eğlendi. Anasıfınızlarımızın sosyal ve kültürel etkinliklere devam edileceği öğrenildi. Miniklere keyifler diliyoruz.

Kas

Okulumuzda bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız coşkuyla kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde 100 yıl önde kurulan cumhuriyetimizin sosnsuza kadar varolması dileklerimizle aziz şehitlerimizi ve ülkemiz için fedakarlık yapan kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Şube Öğretmenler Kurulu 01/11/2023 tarihi itibariyle okul müdür yardımcımız Levent ÇALIŞ başkanlığında şube öğretmenlerinin katılımıyla başladı. Her şubenin değerlendirildiği toplantılar son derece verimli geçti.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası okulumuzda yapılan tören ile kutlandı. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder tüm eğitim paydaşlarımıza başarılı bir yıl dileriz.

Eyl

Okulumuzda Gaziler Günü coşkuyla kutlandı. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi saygı ve rahmet ile anıyor, hayatta olan Kahraman Gazilerimize, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul müdürümüz Adnan MERT başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla toplanmıştır. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başaralı ve mutlu bir sene diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Seminer Dönemi EBA üzerinden Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN'in öğretmenlere hitap ettiği konuşması ile başladı. Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kapsamında okulumuza yeni öğrencileri yönlendirmek için eğitim bölgemizde yer alan okullara gruplar halinde giderek okul tanıtım videomuzu izletip ve broşür dağıtarak tanıtımlar yaptık.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş/yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenlerimizle buluşma düzenlendi.

May

Öğrencilerde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirildi.

May

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi.

May

Öğrenci ve öğretmenlerimizin yararlanması için Okul bahçemize oturma alanları sandalye, bank  konulmuştur.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı içersinde ,Ramazan Sandıkları oluşturuldu. Bu sandıklar sayesinde öğrencilerimize ''veren elin alan elden üstün olduğu'' anlayışı ve yardım etme duygusu kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu sandıklarda toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Nis

2022 YKS/ 2022 LGS' de başarılı olmuş, okulda veya ilde derece elde etmiş öğrenciler okula davet edilerek öğrenci/öğrenciler sınava hazırlanan öğrencilerle buluşturularak tecrübe paylaşımı sağlanır. bu bağlamda mezun öğrencimiz Arife BAKİ okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile buluşarak sohbet etmiştir.

Nis

Okulumuz vizyon ve misyonuna uygun olarak Dinî gün ve geceler okul içi programlarımızla yoğun duydularla gerçekleştirilir.  Allah ibadetlerimizi ve  dualarımızı kabul buyursun