ORDU / ALTINORDU - YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

ADNAN MERT - OKUL MÜDÜRÜ

1982 yılı Gölköy doğumludur. İlkokulu Gölköy´de tamamlamıştır. Gölköy İmam Hatip Lisesinde başladığı Ortaöğretim tahsilini Ordu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır.Üniversiteyi Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünde bitirmiş ve 2004 yılında Mesleğe ilk adımını Yozgat Boğazlıyan Sırçalı İlköğretim okulunda atmıştır.Yozgat Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Yeni Fakılı Adem Karacabay Anadolu öğretmen lisesi ve Yenifakılı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okullarında öğretmenlik ve idarecilik vazifelerinde bulunmuştur. 2011 Yılında memleketi Orduya tayin olmuştur. Orduda Saraycık İlköğretim Okulu ve Durugöl Ortaokulunda öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır. Nisan 2015 itibariyle Kurucu Müdürü olduğu Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda halen görev yapmaktadır. Evli ve 2 cocuk babasıdır.